De Accommodatie

Hartman Hoeve is een prachtige riet gedekte boerderij in het hart van mooi Giethoorn.

Met drie appartementen heeft de Hartman Hoeve alles wat uw familie-, of vrienden-weekend tot een geslaagd evenement kan maken.

Onze accommodaties zijn ruim en compleet ingericht; appartement Reezicht is voor minimaal 2 en max. 6 personen, appartement Veurhuus is voor minimaal 4 en max. 7 personen, appartement De Deele is voor minimaal 6 en max. 9 personen. 

Open vuur / vuurkorven e.d. zijn niet toegestaan i.v.m. de vele rieten daken.

De keukens zijn modern en voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, een oven, een vaatwasser en een koel vies combinatie. Elk appartement heeft ook een wasmachine/droger.

Kookt u liever niet zelf, dan kunt u gebruik maken van de culinaire voorzieningen van Giethoorn. Met meer dan 15 horecazaken heeft u een ruime keuze; van pannenkoekenhuis tot een restaurant met twee Michelinsterren. Daarnaast is catering een mogelijkheid.

Hartman Hoeve heeft voor elk appartement een eigen terras en/of speelveld. Kijk eens in ons fotoboek voor een impressie!

Even snel uw e-mail bekijken of de gemaakte foto's delen met uw vrienden op Facebook of WhatsApp? Gedurende uw verblijf maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. 

Hartman Hoeve

Langesteeg 8-10
8355 BZ Giethoorn

0521 36 24 32
info@hartmanhoeve.nl

Zijn de appartementen van de
Hartman Hoeve nog beschikbaar?

Klik op PRIJZEN en kies een vrije datum in de kalender.
Vul de aantallen in en zie onderaan Uw prijs.
Klip op die prijs voor een gratis optie.
 

Lees hier onze Huurvoorwaarden en Privacyverklaring.

 

 

;